Steun het festival

Het Stadsfestival is de plek om te Ont-Moeten. We ontmoeten elkaar en de makers van de kunsten tijdens een divers programma, dat met veel liefde voor u en uw medegasten wordt samengesteld. Op zaterdagavond staat er een mega-theater-spektakel op het programma. Op diverse plekken op het festivalterrein vinden optredens plaats. Op het water, in de lucht op de bühne, maar ook zomaar naast u op het terrein. U komt ogen en oren tekort!

Donaties

Wij zijn enorm geholpen met extra donaties, waarmee wij het Stadsfestival voor onze stad mogelijk kunnen maken! Doe een donatie en ontvang leuke extra's tijdens het festival:

  • 5 euro: een ontmoeting met een maker
  • 10 euro: u krijgt verrassende exclusieve aanbiedingen tijdens het festival
  • 15 euro: naast de exclusieve aanbiedingen krijgt u ook een mooi t-shirt van het Stadsfestival

U kunt een donatie doen tijdens het bestellen van een kaartje voor een van de voorstellingen van het festival. Tijdens het bestelproces krijgt u vanzelf de optie om een donatie te doen.

Stichting Blauwvinger Producties biedt diverse mogelijkheden tot sponsoring aan. Hieronder vindt u onze sponsorpakketten. Uiteraard is het mogelijk om samen naar maatwerkoplossingen te kijken.

Sponsorpakket 1:

  • 4 toegangskaarten tot de VIP-area op het festivalterrein
  • De avond is inclusief drankjes en happen tijdens het Zaterdagavond-spektakel
  • Advertentie (zelf aan te leveren) op de website van het Stadsfestival

Waarde: € 750,- excl. btw

Sponsorpakket 2:

  • 8 toegangskaarten tot de VIP-area op het festivalterrein
  • De avond is inclusief drankjes en happen tijdens het Zaterdagavond-spektakel
  • Advertentie (zelf aan te leveren) op de website van het Stadsfestival en in het programmaboekje

Waarde: € 1.500,- excl. Btw

VIP arrangement zaterdag 1 september*

Op zaterdagavond is er voor relaties uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs een mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Onder het genot van diverse happen en dranken ont-moet u op een informele manier het bedrijfsleven van Zwolle en krijgt u een indruk van het Stadsfestival. U staat een verrassende muzikale culturele ervaring te wachten. Na 22.00 uur kunt u het festivalterrein verkennen of gelijk aansluiten bij de Silent Disco.

Kosten € 100,- excl. btw per persoon
* U kunt eventueel vooraf dineren aan lange tafels op het Stadsfestival. Dit is apart bij te boeken.

Wilt u los van deze pakketten een advertentie op de website of in het programmaboekje? Voor € 300,- exclusief btw kunnen wij dit voor u verzorgen. Naast uw deelname als sponsor zijn wij enorm geholpen met extra donaties, waarmee wij het Stadsfestival voor onze stad mogelijk kunnen maken!

Bent u geïnteresseerd in sponsoring of heeft u vragen over de sponsormogelijkheden? U kunt dan contact opnemen met Sanne Veltman van het Stadsfestival:
T: 06-39865771
E: s.veltman@zwolsetheaters.nl