Steun het festival

Stichting Blauwvinger Producties biedt diverse mogelijkheden tot sponsoring aan. Hieronder vindt u onze sponsorpakketten. Uiteraard is het mogelijk om samen naar maatwerkoplossingen te kijken.

Vrienden van de Stad Event

Het Stadsfestival 2019 herovert de binnenstad. Theater, muziek en beeldende kunsten komen samen op het Stadsfestival in Zwolle. Het festival wordt gedragen door vrijwilligers, culturele organisaties, fondsen en overheden. Maar zonder de steun van onze sponsoren en ambassadeurs zijn we nergens en kan er geen Stadsfestival zijn. Speciaal voor de Vrienden van de stad Zwolle, de Vrienden van Cultuur, de Vrienden van het Stadsfestival organiseren wij op 7 september een speciaal VIP evenement. Een tijd om te ontmoeten en te genieten van cultuur, lekker eten en drinken.

Programma VIP Event

17.00 – 18.00 Inloop en Stadsborrel
We ontvangen u graag vanaf 17.00 uur in de Grote Kerk voor de Stadsborrel. Tijdens de borrel kunt u genieten van de band die speelt op het Grote Kerkplein. Voor de Vrienden van het Stadsfestival is een eigen vrienden vak beschikbaar.

18.00 – 20.00 3 gangen Diner in de Grote Kerk
Om 18.00 start het diner in de Grote Kerk. De Grote Kerk is recent heropend. In een prachtige entourage geniet u van een meergangen diner met een zorgvuldig gekozen wijnarrangement. U kunt desgewenst zelf uw tafelgenoten uitnodigen.

20.00 – 22.45 Avondprogramma met als afsluiter Wende Snijders.
Na het diner kunt u met goed zicht op het podium genieten van het avondprogramma op het Grote Kerkplein met Wende Snijders die de afsluiting verzorgt.

Steun het Stadsfestival

Uw aanwezigheid, betrokkenheid en steun is erg belangrijk voor de toekomst van het Stadsfestival. Er zijn verschillende mogelijkheden om het Stadsfestival te ondersteunen, van het arrangement zoals hierboven omschreven tot een samenwerking op maat.

Vriendenarrangement: € 150,00
Voor het Vriendenarrangement krijgt u aangeboden: toegang tot de netwerkborrel, het meergangen dinerbuffet met bijbehorende wijnarrangement, toegang tot het vrienden vak en toegang tot de theatervoorstellingen op basis van beschikbaarheid. Horeca verstrekkingen op het terrein buiten na 20.00 uur zijn niet inbegrepen.

Supporter: € 500,00
Uw organisatie krijgt een vermelding op de website en op de schermen tijdens de breaks op het Grote Kerkplein.

Meer Vriendenarrangement: € 1.250,00
U krijgt 10 vriendenarrangementen en wij zorgen dat u met het gezelschap bij elkaar zit.

Relatie arrangement: € 2.500,00
U krijgt 20 vriendenarrangementen en een vermelding op de website en op de schermen tijdens de breaks. Wij kunnen zorgen dat u met het gezelschap bij elkaar zit

(Hoofd)Sponsor: vanaf € 3.000,00
U steunt het Stadsfestival door een financiële bijdrage. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

* Prijzen zijn excl. BTW

Bent u geïnteresseerd in sponsoring of heeft u vragen over de sponsormogelijkheden? U kunt dan contact opnemen met Sanne Veltman van het Stadsfestival:

T: 06-39865771
E: s.veltman@zwolsetheaters.nl