MAN II CO – Boom goes the dynamite

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

Boom goes the dynamite is een bloedstollende danswedstrijd waarin onverwachte aanvallen, reclameslogans en tactische manoeuvres je om de oren vliegen.

Het fluitsignaal galmt over het veld
de twee ijzersterke teams schieten in hun starthouding, klaar om te scoren
die rode lijn, daar gaat het om. FOCUS!
want om te winnen, moet je willen winnen


Vanwege de wonderschone whitening water -nu tijdelijk in prijs verlaagd- scoort de tegenstander breed lachend een tienpunter. Of lag het aan die funky vitamines met weerstand boost?

De bloedstollende danswedstrijd verandert meer en meer in een strijd tussen focus en afleiding. De onverwachte aanvallen, reclameslogans en tactische manoeuvres vliegen je om de oren. Om te winnen, moet je willen… Of had ik dat al gezegd? Sorry, even afgeleid.

Anyway: be prepared to hear some sweat dripping on the floor!

Boom goes the dynamite is een energieke dansvoorstelling over aandacht kapen, omdat MAN || CO merkt dat dat constant gebeurt. Hoe vaak per dag gaat je aandacht naar notificaties, je socials, reclames of gesponsorde berichten? Of raken we verdwaald in whatsappjes, grappige memes (zit je in een neerwaartse spiraal, hier een paard in een sandaal) terwijl je alleen maar wilde weten hoe laat het was. Voordat je het weet ben je weer afgeleid en ben je even je doel uit het oog verloren. Maar wat is een wereld zonder afleiding? En hoe kan je afleiding naar je eigen hand zetten? Rechtstreeks op je doel af is toch ook maar saai?

Deze voorstelling is geschikt voor bezoekers vanaf 7 jaar.