Comedy dubbel: Rayen Panday / Jasper van der Veen

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

Double bill komt naar het Stadsfestival! Op vrijdagavond 2 september staan Rayen Panday en Jasper van der Veen in de Hanzestrohmzaal.

Rayen Panday

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft ook volop succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma’s als M. en Jinek en in radioprogramma’s als Gijs 2.0. en De Nieuws BV. Op dit moment tourt Rayen met zijn voorstelling ‘Focus’ door het land.

Jasper van der Veen

Jasper studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot comedytalent van het jaar. In 2021 speelde Jasper zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’. Afgelopen voorjaar speelde hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt. Na de zomer start Jasper met try-outs van zijn nieuwe voorstelling ‘Niet gehinderd door enige kennis’.