Dit Is Overijssel

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

De toekomst van steden en wijken.

Vanaf 11 uur, tijdens het Stadsfestival. Vrij toegankelijk op het Grote Kerkplein Onze woonomgeving kan groener, socialer én gezonder tegelijk. Het klinkt als een utopie maar er zit veel nut en noodzaak in. Bovendien zijn er lokaal tal van voorbeelden te vinden om dit ideaal waar te maken. Doe je mee?

Presentatie: Patrick Nederkoorn.

Patrick Nederkoorn (1983) is cabaretier en presentator. Na een studie politicologie en theologie ging Patrick naar de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. Hij werd genomineerd voor de Neerlands Hoop Cabaretprijs en won (samen met Jan Beuving en Tom Dicke) de Annie M.G. Schmidtprijs met het lied ‘Die geur’. Patrick werkt onder andere voor Met het oog op morgen en Spijkers met Koppen. In zijn voorstellingen verweeft hij persoonlijke verhalen met de actualiteit. Hij maakte drie solovoorstellingen, twee duoprogramma’s en wordt daarnaast veel gevraagd als presentator. Dit seizoen speelt hij de voorstelling Hoogtij.

Poëzie: Makerscollectief Elea Schoon (muzikant), Carlyn Westerink (illustrator) en Sarah Lucassen (Stadsdichter van Zwolle)

Meer gasten worden later aangekondigd, hou deze website in de gaten!


Dit programma is in het kader van de tentoonstelling Design by Nature, in Museum de Fundatie Zwolle, en komt tot stand in samenwerking met Museum de Fundatie en Biobased Creations.


Duur 60 min