Hé, doe je mee?

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

Ontdek wat er allemaal bij komt kijken om theater of toneel te maken!

In vier werkstations ga je met een kostuumontwerper in gesprek, maar ook met een acteur. Er is een muzikant en zelfs een filmmaker aanwezig om van een verhaal een toneelstuk te maken. Ontdek in deze werkstations of jij liever met letters of met muzieknoten speelt, of je handig bent met stof of juist met hamer en hout. Met z’n allen ga je aan de slag om een mooi verhaal te maken! Het eindresultaat presenteer je samen met anderen op een echt podium voor je (groot)ouders, broer, zus en alle anderen op het familieplein van het Stadsfestival.

Verhalen van Zwolse kinderen

Vertel, kijk en luister naar de verhalen van Zwolse kinderen in woord, beeld, muziek, kleding en theater! In de zomervakantie hebben Zwolse kinderen verhalen geschreven over hoe fijn het is – of juist niet – om samen te spelen. Over hoe het voelt als je niet mee mag of kan doen, omdat je niet populair bent of omdat je een beperking hebt. Ieder kind verdient het om te kunnen en te mogen spelen! Deze verhalen zijn de basis voor Hé, doe je mee? tijdens het Stadsfestival.

De workshop is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deelname is gratis en iedereen mag meedoen, maar aanmelden vooraf is verplicht. Binnenkort volgt hier meer informatie over!

De workshoprondes (duur +/- 2 uur) worden afgesloten met een centrale presentatie op het podium op het familieplein aan de Goudsteeg. Deze presentatie duurt max. 30 minuten. Op zaterdag 3 september vinden de podiumpresentaties aansluitend aan de workshops plaats om 13.30 en 16.30 uur. Op zondag 4 september starten de podiumpresentaties om 13.00 en 16.45 uur.