Klassiek en verder: Sempre Insieme & Ça va bien

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

Ça va bien

Wat ontstond als een experiment, is geëscaleerd tot een duo met harp, zang en elektronica zoals je nog nooit eerder hebt gehoord. Ça va bien bestaat uit Sara van den Brink op de harp en Fabiënne Schadee als vocaliste. Ze schrijven Nederlandstalige sferisch-elektronische muziek, waarbij ze inspiratie halen uit artiesten als Eefje de Visser. Hun nummers laten ze live horen met loopstations, waarmee harp en zang een volledige band vormen. Sara en Fabiënne studeren beiden aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, maar volgen een andere richting, namelijk klassiek en licht. Dit zorgt ervoor dat ze als duo een verfrissende kijk op muziek hebben. Ça va bien is een vernieuwende act, die je zeker niet wilt missen.

Sempre Insieme

Sempre Insieme is een jong, dynamisch duo bestaande uit sopraan Anneloes Kriek en accordeoniste Ilse Kok. Ze leerden elkaar kennen in september 2019 op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en besloten al snel hun krachten te bundelen. Anneloes (1999) studeert in de bachelor klassiek zang bij Marjan Kuiper. Ze volgde daarnaast masterclasses bij o.a. sopraan Lenneke Ruiten en operaregisseur Corina van Eijk. Ilse (2000) studeert in de bachelor klassiek accordeon bij Stanislav Jusufovic. Ze heeft daarnaast deelgenomen aan masterclasses van accordeonisten als Vincent van Amsterdam, Ellen Zijm en Claudio Jacomucci.


De veelzijdigheid van de accordeon en de expressiviteit van de menselijke stem maken van dit duo een ijzersterke combinatie. Zij verkennen de wereld van de klassieke muziek, maar durven daar ook buiten te treden. Zo is er een eigen voorstelling in de maak die maatschappelijk relevante thema’s verbindt met hun veelzijdige repertoire. Repertoire dat bestaat uit o.a. aria’s van Mozart, liederen van Poulenc, Weill en Wolf, maar ook eigen composities en improvisaties met een theatraal randje. Het duo speelde tijdens een van de ArtEZ livestreamconcerten en nam deel aan de ArtEZ Chamber Music Sessions. Ondertussen hebben zij al meerdere malen concerten buiten de muren van het conservatorium gegeven, die door het publiek enthousiast werden ontvangen.


Tijdens het Stadsfestival Zwolle laat Sempre Insieme de liefde centraal staan. Wat houdt het in? En hoe gaan componisten ermee om? Er zal muziek klinken uit verschillende landen met teksten in verschillende talen die gaan over de gelukzaligheid, weemoed en wanhoop die de liefde met zich mee kan brengen. Geniet van een gevarieerd programma dat wordt vertolkt op een manier die u nog niet eerder hoorde.


Duur 60 min

Stadsfestival-Sempre-Insieme