Kunstbende

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

Op zaterdagochtend geniet je van jong Kunstbende talent! Kunstbende is hét creatieve platform voor jongeren van 13 t/m 18 jaar dat hen helpt te ontdekken en te ontwikkelen tot wie er in ze zit op creatief gebied. Dit kan binnen de disciplines Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal én Theater. Wie meer van zichzelf wil laten zien, geeft zich op voor het wedstrijdtraject waar zelfgemaakt werk gedeeld wordt met een groter publiek!

KASPER

Kasper is pas 13 jaar en toch speelt hij al de sterren van de hemel op de piano. In maart dit jaar won hij de 3e prijs bij de voorronde van Kunstbende Overijssel met een zelf-gecomponeerd stuk en op 3 september opent hij tijdens de tweede dag van het Stadsfestival!

MATTHEW RED

Matthijs, ook wel bekend als Matthew Red, is een singer-songwriter en producer uit Overijssel die in 2020 én 2021 won bij Kunstbende Overijssel en onze provincie mocht vertegenwoordigen op de finale. Hij wil met zijn muziek mensen samenbrengen en verder brengen in het leven door ze gevoelens te laten accepteren die zij misschien voelen.

LUC MATS

Luc Mats is een upcoming singer-songwriter en heeft op 26 maart de voorronde van Kunstbende Overijssel gewonnen. Op 26 juni mocht hij onze provincie vertegenwoordigen tijdens de Landelijke Finale van Kunstbende en ook daar ging hij met de 1e prijs naar huis! Volgend jaar mag hij optreden op Mañana Mañana of Zwarte Cross, maar eerst hoor je zijn mooie liedjes nog op het stadsfestival in Zwolle!