SELMA

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

Op 1 juli krijgt de EP ‘VIER’ van SELMA eindelijk het daglicht te zien. Hoewel deze Nederlandse EP tegelijkertijd is opgenomen met de Engelstalige EP ‘Turn the Tide’, komt VIER pas vier seizoenen later uit. En dat is niet toevallig. Want het album VIER staat dan ook voor de vier jaargetijden.

SELMA reist in de nieuwe EP metaforisch door de cyclus van de vier seizoenen, waarbij het opbouwen, het behalen van wat je wilt, afbouwen en het vinden van rust centraal staan. Beeldend in woorden en meeslepend in de muziek worden de seizoenen verbonden aan ervaringen die bij elke fase komen kijken. Maar ook de keerzijden ervan.

De nummers zijn gelaagd, divers en energierijk. We moedigen je aan om de onrust van je af te dansen, de roze zonnebril lekker op te houden, maar ook de donkere nachten te omarmen. De band, bestaande uit VIER mensen, Selma Ebbens (zang), Sebastiaan Visser (gitaar), Deborah Slijkhuis (bas) en Koen Gardebroek (drums), heeft alle nummers zelf geschreven, opgenomen, geproduceerd, gemixt en gemasterd. De op de EP geïnspireerde artwork is gemaakt door Ellis Tolsma.