Stadsfestival Vriendenavond

Kaartverkoop start a.s. maandag 7 augustus om 10:00u. 

In het eerste weekend van september keert het Stadsfestival terug naar de binnenstad van Zwolle. Een unieke samenwerking tussen culturele organisaties Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO en Fraterhuis vindt haar uiting in een divers programma van muziek, theater, kunst en dans. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september vinden er diverse voorstellingen plaats op o.a. het Grote Kerkplein, de Blijmarkt en het Nijkerkbolwerk in Zwolle.

Het festival wordt gedragen door vrijwilligers, culturele organisaties, fondsen en overheden. Maar zonder de steun van onze sponsoren en ambassadeurs zijn we nergens en kan er geen Stadsfestival zijn. Speciaal voor de Vrienden van de stad Zwolle, de Vrienden van Cultuur, de Vrienden van het Stadsfestival organiseren wij op vrijdag 3 september a.s. een speciaal VIP evenement. Een tijd om te ontmoeten en te genieten van cultuur, lekker eten en drinken.


17:30 Inloop & stadsborrel

Wij ontvangen u graag vanaf 17:30 uur in het Academiehuis voor de feestelijke Stadsborrel. Onder het genot van een hapje, drankje en muzikale omlijsting kunt u elkaar ontmoeten op deze vriendenavond.


18:30 Aanvang 3-gangen diner

Samen met uw (eventuele) gasten neemt u plaats aan de ingedekte tafels in het Academiehuis en kunt u genieten van een uitgeserveerd 3-gangen diner met bijpassende wijnen. Het diner wordt verzorgd door Stern Partyservice en catering en werken deze avond samen met bedieningsmedewerkers van de ver-schillende horeca opleidingen uit Zwolle. Tijdens het diner kunt u genieten van diverse pop up optredens. Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met daarbij een assortiment zoete lekkernijen.


21:00 Avondprogramma

Op dit moment is het Stadsfestival druk bezig om het culturele programma rond te maken. In een later stadium informeren wij u over de verschillende voorstellingen/optredens die u kunt bezoeken na afloop van het diner