Noordereiland 31 aug - 3 sept

Steun het Festival

Iedere ondernemer of organisatie heeft zijn of haar eigen (jaarlijkse) sponsorbudget. Om hierop in te spelen biedt Stichting Stadsfestival Zwolle diverse mogelijkheden tot sponsoring aan, die variëren in vorm en hoogte van het sponsorbedrag. Uiteraard zijn er mogelijkheden om in overleg andere tegenprestaties aan te bieden. Om een beeld te kunnen vormen van de opties vindt u hieronder de mogelijkheden die we vorig jaar boden.

Sponsorpakket 1:

Waarde: € 750,- excl. btw

Sponsorpakket 2:

Waarde: € 1.500,- excl. Btw

Het Stadsfestival is de plek om te ont-moeten. We ontmoeten elkaar en de makers van de kunsten tijdens een divers programma, dat met veel liefde voor u en uw medegasten wordt samengesteld. Op zaterdagavond staat er een sprankelend nazomerconcert op de bühne: lichte, zomerse klassieke muziek uit de keuken van de familie Strauss. Een concept dat ontsprongen is uit het traditionele Nieuwjaarsconcert, met commentaar van Steef de Jong; theatermaker en groot fan van Strauss. Onder het motto Strauss in the house gaat hij op zoek naar het verhaal achter de Armin van Buren van de 19e eeuw. U bent van harte welkom op het bruisende festivalterrein naast Theater de Spiegel, waar lange tafels het centrale punt vormen als catwalk, podium, dinertafel en keuken tegelijk. Een geweldige locatie om elkaar te ontmoeten. Reserveer voor 25 augustus uw plaats bij Ingrid Heijnen, via ingrid@stadsfestival.nl en vermeld met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. De kosten voor deze compleet verzorgde avond, inclusief diner, hapjes, drank en dans zijn € 100, - exclusief BTW per persoon.

Wilt u los van deze pakketten een advertentie op de website?
Voor € 300,- exclusief btw kunnen wij dit voor u verzorgen.

Naast uw deelname als sponsor zijn wij enorm geholpen met extra donaties, waarmee wij
het Stadsfestival voor onze stad mogelijk kunnen maken!


Bent u geïnteresseerd in sponsoring of heeft u vragen over de sponsormogelijkheden? U kunt dan contact opnemen met het kantoor van het Stadsfestival.

Info | contact | reserveren
Stichting Stadsfestival Zwolle
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle
T. (038) 428 8280
E: ingrid@stadsfestival.nl