Kaartverkoop gestart!

Zojuist is de kaartverkoop voor de voorstellingen van het Stadsfestival van start gegaan. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september keert het festival terug in de Zwolse binnenstad. Het programma biedt een mix van gevestigde namen als Joep Beving, Toneelgroep Oostpool, 155 en Robin Scherpen en een kinderprogramma met o.a. Vos en Haas vieren feest (3+) en Stormkop (6+). Kijk hier voor het complete programma

Het kloppend hart van het festival, het Grote Kerkplein is van vrijdag tot en met zondag gevuld met muziek, theater, horeca, poëzie en filosofie. Hier zijn (gratis) concerten bij te wonen van onder andere Zuco 103, Stones Sessions, Freez, Sandra van Nieuwland en Primaat.  

Het Familieplein bevindt zich op het Goudsteegplein. Hier kunnen de jongste festivalbezoekers op zaterdag en zondag genieten van onder andere Vos en Haas, de Zingende Zeemeerminnen, luisteren naar het muzikaal prentenboek of meedoen aan één van de workshops.  

Montmartre keert naar Zwolle op de Blijmarkt. Gedurende het hele weekend zijn er verschillende kunstenaars aanwezig die ter plekke kunst maken en aanbieden. Hier bevindt zich het startpunt van de theater- en muziekroutes. De vrijdag- en zaterdagavond wordt afgesloten met een Silent Disco.  

Naast de pleinen kun je verschillende voorstellingen op locatie bezoeken van Toneelgroep Oostpool, KASKO, Comedytrain of intiem theater beleven vanuit een gondeltje met Radman in een 18 meter hoog reuzenrad. Daarnaast is er iedere avond de mogelijkheid om een buitenfilm te bezoeken.