Kaartverkoop voor voorstellingen Stadsfestival van start

Zojuist is de kaartverkoop voor de voorstellingen van het Stadsfestival van start gegaan. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september keert het festival terug in de Zwolse binnenstad. Het programma biedt een mix van gevestigde namen als Ellen ten Damme, Murth Mossel, 155 en ShELFISH, kinderprogramma met o.a. André het Astronautje (4+) en Raad Eens Hoeveel Ik Van Je (2+) en voorstellingen van nieuwe makers. Voor de locatietheatervoorstelling Spaghettirellen zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Kijk hier voor het complete programma. 

Vorige week maakte de organisatie al bekend dat het Stadsfestival plaatsvindt in een passende opzet. Waar het festival zich eerder richtte op grote namen en tienduizendenbezoekers, staan ditmaal theatrale routes, installatievoorstellingen en coronaproof voorstellingen centraal.

Omdat het Stadsfestival niet te maken heeft met overnachtingen op het terrein en al het programma binnen de huidige maatregelen is geboekt, raken de aanscherpingen van de maatregelen het festival niet en kan het evenement gewoon doorgaan. De organisatie ziet af van Testen voor Toegang om het open karakter van het evenement te kunnen behouden. Wel betekent dat dat er wordt toegezien op de 1,5m maatregel en er triage wordt gevoerd bij de verschillende voorstellingen. Met dit programma probeert het team ieders honger naar cultuur te stillen en verkent ze op verantwoorde wijze wat er in deze tijd wel mogelijk is.

Het Stadsfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO, Fraterhuis, HESZ, Gemeente Zwolle en Hervormd Weeshuis.