Bedankt!

Met circa 28.000 bezoekers kijkt de organisatie van het Stadsfestival terug op 4 geslaagde dagen, de vele (uitverkochte) voorstellingen, het Thorbeckegracht Concert en de gratis muziekprogrammering maakte deze 5e editie tot een groot succes!

Donderdag stond in teken van Windesheim, waar 1000 medewerkers het 30 jarig jubileum hebben gevierd met theater en muziek. Vrijdag werd het festival geopend met de openingsact 'Watermensen' in samenwerking met ArtEZ Theater en dijkwachters van het Waterschap Drents Overijsselse Delta.  Het Thorbeckegracht Concert in samenwerking met de Song & Dance Academie en landelijke solisten René van Kooten, Berget Lewis, Cindy Bell en William Spaaij zorgden voor een goede sfeer en grote opkomst.

Enthousiaste reacties kwamen van het publiek op het jong talent programma met o.a. Theater de Makkers, Robin Kisjes, Josje Eijkenboom en Front//Terra. Veel uitverkochte voorstellingen van de Jonge Honden, Theater Gnaffel, Meneer Monster, The Young Ones en Grupo Revolver.

Partners
Zonder partners is dit festival niet mogelijk. Trots zijn we dat Wehkamp dit jaar partner is geworden, onder andere door diverse area's in te richten en een dansshow te verzorgen met door Wehkamp geklede dansers. Bestaande partners zoals Zwolse Theaters, Rabobank, ArtEZ, Novon en de Stadsbakker dragen bij aan het succes van deze editie.