Praktische informatie en huisregels

01/09/2023

Hieronder vind je alle praktische informatie met betrekking tot het Stadsfestival 2023. Heb je hier vragen over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stadsfestival.nl !

Locatie en tijd
Het Stadsfestival vindt plaats op zaterdag 2 september, zondag 3 september en woensdag 6 september, op diverse locaties in de Zwolse binnenstad.
Zaterdag 2 september | 11.00 – 23.00 uur
Zondag 3 september | 09.30 – 23.00 uur
Woensdag 6 september | 10.00 – 22.00 uur

Bewoners
Bewoners met vragen kunnen terecht bij de Medewerkersbalie in Schouwburg Odeon.

EHBO
De EHBO-medewerkers lopen de hele dag rond op het terrein. Heb je EHBO nodig, of zie je dat iemand EHBO nodig heeft? Het centrale punt van de EHBO’ers is in Schouwburg Odeon. Alle medewerkers van het festival staan in portofoonverbinding met het centrale punt en kunnen de EHBO’ers oproepen als nodig.

Pin-only
Kaarten zijn te koop via www.stadsfestival.nl. Tijdens het festival kun je ook terecht bij de informatie- en kassapunten op het Grote Kerkplein en de Blijmarkt. Let op! Je kunt bij ons alleen pinnen. Alles op het Stadsfestival, zowel kaartverkoop als horeca, is pin-only. 

Fietsenstalling
Er is een extra fietsenstalling aanwezig aan de Potgietersingel, achter museum de Fundatie.

Informatiepunten
Op het Grote Kerkplein is een informatie- en kassapunt aanwezig.

Legitimeren
Wij schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar. Bij twijfel kan gevraagd worden naar je legitimatie. Geldige legitimatie is een rijbewijs, een paspoort of een identiteitskaart.

Milieu
Tijdens het Stadsfestival maken we gebruik van herbruikbare en biologisch afbreekbare bekers. Wat betekent dit voor jou?
1. Welkom! Je huurt bij je eerste consumptie een beker voor €1,50;
2. Nog een rondje? Ruil je lege beker bij de bar tegen een schone beker;
3. Tot ziens! Lever de beker in bij een innamepunt en ontvang je statiegeld retour.

Meer informatie over de duurzame bekers vind je op www.happycups.nl.

Mindervaliden
In theater Odeon bevinden zich invalidentoiletten op het terrein.

Gebruik van foto’s
Iedereen die de locatie betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en/of geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in voor kan komen. Dit kan gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Flyeren verboden en collecteren verboden
Het is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan te flyeren, collecteren of andere zaken uit te delen op of rondom het festivalterrein. Ziet de organisatie of beveiliging dit toch gebeuren, kun je van het terrein worden verwijderd.

Organisator
Het Stadsfestival wordt georganiseerd door de zeven grote culturele instellingen van Zwolle: Zwolse theaters, Hedon, Museum de Fundatie, Stadkamer, ANNO, Fraterhuis en het Academiehuis.

Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, medewerkers en beveiliging. De organisatie en/of beveiliging hebben het recht om mensen die zich niet houden aan de huisregels, de toegang te weigeren.

De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival.