Bruisboot

Buro Ruis op het water

Kaarten en beschikbaarheid
vr 31 aug
21:30 uur
Normaal
€ 12,50
vr 31 aug
19:30 uur
Normaal
€ 12,50
za 01 sep
19:00 uur
Normaal
€ 12,50
za 01 sep
21:45 uur
Normaal
€ 12,50

Kaarten kunnen gekocht worden via Buro Ruis.

Buro Ruis en het Stadsfestival slaan de handen ineen voor een wel heel bijzonder optreden op het water. Onder de noemer Buro Ruis op het water zal op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september de boot uitvaren voor een intieme set van singer-songwriter Rob Dekay en Krystl op de Zwolse stadsgrachten. Het wordt een bijzondere avond op de Zwolse grachten.

Rob Dekay
Rob Dekay maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop. Hij stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd werd volledig opgeslokt door zijn grote liefde: muziek. In 2010 kwam Rob Dekay in aanraking met de hiphop-formatie FATA uit Deventer, het begin van een serieuzer avontuur in de muziekwereld. Zo werkte hij in 2014 met Akwasi aan diens soloalbum ‘Daar Ergens’ en maakte hij in 2015 met Dio het nummer ‘Leuke Meisjes’, waarmee hij het jaar ervoor ook als Ambassadeur van de Vrijheid het land doorkruiste.

Rob stond op Lowlands, speelde maar liefst vijf maal op Oerol, tweemaal op Where the Wild Things Are en was te horen op de Zwarte Cross, Solar Festival, Paaspop, Red Bull Bandclash en in het Openluchttheater Vondelpark.

Krystl met Rachèl Louise
Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. De zangeres heeft inmiddels twee solo-albums uitgebracht met daarop o.a. de succesvolle radiosingles Golden Days (bekend van de Martini tv commercial), Bottles, Fool For You en Circles. Dit resulteerde in een 3FM Award, een Edison en een Buma Award. De zangeres deed verschillende clubtours, speelde op festival als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF. In 2014 stond Krystl in de finale van het tv-programma Expeditie Robinson en ze tourde in 2015/2016 met haar eerste theatertour Krystl in het Klein.

In maart 2017 kwam haar nieuwe single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen door NPO Radio 2 uitgeroepen tot Top song. Vorig jaar startte Krystl ook een nieuwe formatie; The BlueBirds. Samen met zangeressen Elske DeWall en Rachèl Louise brengt ze een ode aan de country en americana muziek.

Rachèl Louise is een half Nederlands, half Amerikaanse singer-songwriter. Naast haar eigen shows in Paradiso en Bitterzoet verzorgde ze voorprogramma’s voor o.a. James Morrison, Brooke Fraser en Aurora. Daarnaast tourde ze met BLØF en Racoon. Haar laatste EP ‘Big Girls’ is opgenomen met Odd Martin Skålnes en Magnus Skylstad (AURORA) in Noorwegen. Rachèl Louise’s songs vertegenwoordigen een rauwe en eerlijke sound geïnspireerd door de piano en melodische popsongs. Vanaf oktober 2017 is Rachèl actief in het countrypop trio The BlueBirds met Krystl en Elske deWall.


Welkom bij de Bruisboot.

Wind in de zeilen en volle kracht vooruit!

Mede mogelijk gemaakt door
Buroruis Download