Repetities De Bremer Stadsmuzikanten in volle gang

18/08/2023

Het Stadsfestival maakt dit jaar voor het eerst een grote eigen buitenproductie op het Grote Kerkplein. Speciaal als opening van de Hanze 8-daagse presenteren wij: De Bremer Stadsmuzikanten! Nog nooit eerder maakte het Stadsfestival op deze schaal een eigen voorstelling. In samenwerking met Makershuis VAKTOR bundelt een team van Zwolse acteurs, dansers en muzikanten hun krachten voor deze unieke stadsproductie.

Ondertussen zijn de repetities voor onze eigen productie De Bremer Stadsmuzikanten in volle gang! Op 2 en 3 september vertellen een groot aantal Zwolse acteurs, dansers en muzikanten het verhaal van de ezel, de hond, de kat en de haan. Op weg naar Bremen voor een beter leven. Een muzikaal familiespektakel vol humor en fantasie.

Het klassieke sprookje van de gebroeders Grimm gaat door de shredder en komt eruit als een toneel-, muziek- en dansshow in de buitenlucht. Exclusief te zien op het Grote Kerkplein op 2 en 3 september 2023. Met o.a. Rico als hond en de zussen Anne en Lieke van der Vegt als ezels. Kom en bezoek deze familieproductie voor iedereen vanaf 6 jaar!

Benieuwd naar alle makers die meewerken aan deze unieke stadsproductie? Of wil je meer weten over het verhaal dat verteld wordt? Ga voor meer informatie en tickets naar deze pagina.