Steun het festival

Uw aanwezigheid, betrokkenheid en steun is erg belangrijk voor de toekomst van het Stadsfestival. Om van deze speciale editie een groot succes te maken kan het festival de hulp van sponsoren en ambassadeurs goed gebruiken! Er zijn verschillende mogelijkheden om het Stadsfestival te ondersteunen.

HanzeStads-arrangement

€ 175,00 p.p.

Een geheel verzorgde avond op zaterdag 2 september in het Academiehuis. Een avond om te ontmoeten en te genieten van cultuur, eten en drinken. Vanaf 17.30 uur ontvangen wij u graag voor de Stadsborrel. Gedurende de avond kunt u genieten van diverse gerechten. Vanaf 22.00 uur kunt u genieten van het concert van Kraak & Smaak op het Grote Kerkplein.

(Horeca verstrekkingen op de buitenlocaties van het Stadsfestival na 21.00 uur zijn niet inbegrepen).

Supporter

€ 650,00

Als supporter wordt het logo van uw organisatie vermeld op website van het Stadsfestival en op diverse banners verspreid over de hele stad.

Logo vermelding op Stadsfestival.nl

€ 300,00

Het logo van uw organisatie wordt vermeld op de website van het Stadsfestival.

*Prijzen zijn exclusief b.t.w.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sanne Veltman op telefoonnummer 06-39865771 of op mailadres sanne@stadsfestival.nl. Graag tot ziens op het Stadsfestival 2023!

Stadsfestival-vriendendiner

Hanze-Stadsdiner

In het eerste weekend van september keert het Stadsfestival terug naar de binnenstad van Zwolle. Een unieke samenwerking tussen culturele organisaties Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO en Filmtheater Fraterhuis vindt haar uiting in een divers programma van muziek, theater, kunst en dans. Op zaterdag 2 en zondag 3 september verzorgt het Stadsfestival de feestelijke opening van de Hanze-achtdaagse, gevolgd door een familieprogramma op woensdag 6 september.

Het festival wordt gedragen door vrijwilligers, culturele organisaties, fondsen en overheden. Maar zonder de steun van onze sponsoren en ambassadeurs zijn we nergens en kan er geen Stadsfestival plaatsvinden. Speciaal voor de Vrienden van de stad Zwolle, de Vrienden van Cultuur en de Vrienden van het Stadsfestival organiseren wij op zaterdag 2 september a.s. een speciaal VIP-evenement. Een tijd om te ontmoeten en te genieten van cultuur, lekker eten en drinken.

17.30 Inloop & stadsborrel

Wij ontvangen u graag vanaf 17.30 uur in het Academiehuis voor de feestelijke Stadsborrel. Onder het genot van een hapje, drankje en muzikale omlijsting kunt u elkaar ontmoeten op deze vriendenavond.

18.30 Aanvang diner

Samen met uw (eventuele) gasten kunt u genieten van diverse maaltijdvullende gerechten. I.v.m. de Hanze Expo in het Academiehuis, hebben wij gekozen voor een informele dinersetting met lage en hoge tafels, waarbij er geen formele tafelindeling is. Tijdens het diner kunt u genieten van diverse pop-up optredens. Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met daarbij een assortiment zoete lekkernijen.

22.00 Avondprogramma

Vanaf 22.00 uur kunt u genieten van het concert van Kraak & Smaak op het Grote Kerkplein. Benieuwd wat het Stadsfestival nog meer te bieden heeft? Bekijk dan direct ons volledige programma

Reserveer voor Hanze-Stadsdiner

Reserveer alvast uw plek (€ 175,- p.p.) voor het vriendendiner op zaterdag 2 september in het Academiehuis.​