Steun het festival

Uw aanwezigheid, betrokkenheid en steun is erg belangrijk voor de toekomst van het Stadsfestival. Om van deze tiende editie een groot succes te maken kan het festival de hulp van sponsoren en ambassadeurs goed gebruiken! Er zijn verschillende mogelijkheden om het Stadsfestival te ondersteunen.

Vriendenavond arrangement

€ 175,00 p.p
Een geheel verzorgde avond op vrijdag 2 september in het Academiehuis. Een avond om te ontmoeten en te genieten van cultuur, eten en drinken. Vanaf 17.30 uur ontvangen wij u graag voor de Stadsborrel, aansluitend start om 18.30 uur het 3-gangen diner. Vanaf 21.00 uur kunt u genieten van de voorstellingen en optredens op de diverse locaties van het Stadsfestival. (Horeca verstrekkingen op de buitenlocaties van het Stadsfestival na 21:00 uur zijn niet inbegrepen).
Word vriend

Logo vermelding op Stadsfestival.nl

€ 300,00
Het logo van uw organisatie wordt vermeld op de website van het Stadsfestival.
Word vriend

Supporter

€ 650,00
Als supporter wordt het logo van uw organisatie vermeld op website van het Stadsfestival en op diverse banners verspreid over de hele stad.
Word vriend

*Prijzen zijn exclusief b.t.w.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sanne Veltman op telefoonnummer 06-39865771 of op mailadres sanne@stadsfestival.nl. Graag tot ziens op het Stadsfestival 2022!

Stadsfestival-vriendendiner

Vriendenavond

In het eerste weekend van september keert het Stadsfestival terug naar de binnenstad van Zwolle. Een unieke samenwerking tussen culturele organisaties Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO en Filmtheater Fraterhuis vindt haar uiting in een divers programma van muziek, theater, kunst en dans. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september vinden er diverse voorstellingen plaats op o.a. het Grote Kerkplein, de Blijmarkt en de Goudsteeg in Zwolle.

Het festival wordt gedragen door vrijwilligers, culturele organisaties, fondsen en overheden. Maar zonder de steun van onze sponsoren en ambassadeurs zijn we nergens en kan er geen Stadsfestival plaatsvinden. Speciaal voor de Vrienden van de stad Zwolle, de Vrienden van Cultuur en de Vrienden van het Stadsfestival organiseren wij op vrijdag 2 september a.s. een speciaal VIP-evenement. Een tijd om te ontmoeten en te genieten van cultuur, lekker eten en drinken.

17:30 Inloop & stadsborrel

Wij ontvangen u graag vanaf 17.30 uur in het Academiehuis voor de feestelijke Stadsborrel. Onder het genot van een hapje, drankje en muzikale omlijsting kunt u elkaar ontmoeten op deze vriendenavond.

18:30 Aanvang 3-gangen diner

Samen met uw (eventuele) gasten neemt u plaats aan de ingedekte tafels in het Academiehuis en kunt u genieten van een uitgeserveerd 3-gangen diner met bijpassende wijnen. Tijdens het diner kunt u genieten van diverse pop-up optredens. Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met daarbij een assortiment zoete lekkernijen.

21:00 Avondprogramma

Op dit moment is het Stadsfestival druk bezig met het samenstellen van het programma. In een later stadium informeren wij u over de verschillende voorstellingen en optredens die u kunt bezoeken na afloop van het diner.

Reserveer voor Vriendendiner

Reserveer alvast uw plek (€ 175,- p.p.) voor het vriendendiner op vrijdag 2 september in het Academiehuis